Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 70g | 253kcal | 9.1g | 46.4g | 2.6g | 4.2g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 84g | 103kcal | 17.9g | 0g | 3.4g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 28g | 31kcal | 5.1g | 0.6g | 0.8g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 28g | 3.1kcal | 0.3g | 0.3g | 0.1g | 0.3g | |
Sipuli (kuorittu) | 14g | 3.8kcal | 0.2g | 0.7g | 0g | 0.2g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 28g | 5.6kcal | 0.2g | 1.1g | 0.1g | 0.4g | |
Kurkku, tuore | 28g | 2.8kcal | 0.2g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Annoskoko tuplana | 562g | 804kcal | 66g | 99.2g | 14g | 10.6g | |
Valittu annoskoko | 281g | 402kcal | 33g | 49.6g | 7g | 5.3g | |
Annoskoko puolitettuna | 141g | 201kcal | 16.5g | 24.8g | 3.5g | 2.7g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |