Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 75g58kcal1.3g12.1g0.2g0.8g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g38g43kcal0.3g2.1g3.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Lohifilee 94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g608kcal39.6g35.6g33.6g5g
Valittu annoskoko281g304kcal19.8g17.8g16.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna141g152kcal9.9g8.9g8.4g1.3g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908