Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 119g29kcal2.1g2.6g0.4g2.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)33g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Tomaatti 34g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g75g53kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g259kcal7.8g12.6g6.4g7.2g
Valittu annoskoko281g130kcal3.9g6.3g3.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna141g65kcal2g3.2g1.6g1.8g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521