Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)28g104kcal8.4g0g7.6g0g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu56g169kcal2.3g2.3g16.9g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell84g93kcal19.4g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1153kcal67.6g10.2g92.4g2.8g
Valittu annoskoko281g577kcal33.8g5.1g46.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g288kcal16.9g2.6g23.1g0.7g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382