Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 83g94kcal17.6g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha porsaan 12%42g88kcal7.5g0g5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 31g87kcal0.6g0.9g8.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk42g11kcal0.2g2.2g0.1g0.6g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä10g32kcal1.1g0g2.9g0g
Juusto, mozzarella 10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper42g146kcal5g29.6g0.6g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.1g20kcal0g0.1g2.2g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1057kcal68.6g67.4g52.4g1.6g
Valittu annoskoko281g529kcal34.3g33.7g26.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna141g264kcal17.2g16.9g13.1g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662