Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio 2.5g7.6kcal0.3g0.9g0.4g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g31g88kcal5.9g0g3.4g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g38g30kcal6.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g308kcal26.8g13.8g8.4g2g
Valittu annoskoko281g154kcal13.4g6.9g4.2g1g
Annoskoko puolitettuna141g77kcal6.7g3.5g2.1g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.5g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115