Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 69g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g94g159kcal18.7g0g9.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 38g66kcal0.7g1.2g6.4g0g
Emmental juustoraaste valio19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)63g25kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g672kcal51.8g14.8g44g2.8g
Valittu annoskoko281g336kcal25.9g7.4g22g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g168kcal13g3.7g11g0.7g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768