Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g75g195kcal3.4g2.6g20.3g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g38g45kcal1.2g1.5g3.8g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g28g52kcal7.3g0.1g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g921kcal52.8g11.6g76.4g1g
Valittu annoskoko281g460kcal26.4g5.8g38.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna141g230kcal13.2g2.9g19.1g0.3g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870