Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g61g61kcal4.4g9.2g0.7g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g15g60kcal3.6g0.3g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g375kcal20g37.6g15.8g4.8g
Valittu annoskoko282g188kcal10g18.8g7.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna141g94kcal5g9.4g4g1.2g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193