Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 212g51kcal3.8g4.7g0.6g4.9g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g5g16kcal0.4g2.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g273kcal11.2g23.2g12g11.8g
Valittu annoskoko282g137kcal5.6g11.6g6g5.9g
Annoskoko puolitettuna141g68kcal2.8g5.8g3g3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664