Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 39g118kcal7g19g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 43g95kcal7.5g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g429kcal29.2g38.4g15.4g8.6g
Valittu annoskoko282g215kcal14.6g19.2g7.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna141g107kcal7.3g9.6g3.9g2.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470