Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste360g94kcal3.2g17.3g1.1g8.3g
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g31kcal1.6g1.4g2.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Kukkakaali, tuore360g72kcal6.5g7.9g1.1g6.5g
Chili paprika punainen12g4.8kcal0.2g1.1g0g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g1572kcal126.8g112.4g64.2g45.6g
Valittu annoskoko2814g786kcal63.4g56.2g32.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna1407g393kcal31.7g28.1g16.1g11.4g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876