Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g100g380kcal1g92g0.5g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g60g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g500g500kcal70g8.5g21.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g105kcal0.1g0.1g11.6g0g
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1001g851kcal10g35g70g0g
Sieni tatti, hapero 1001g277kcal18.3g29g5g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5630g4318kcal202.8g346g218.2g42.8g
Valittu annoskoko2815g2159kcal101.4g173g109.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna1408g1080kcal50.7g86.5g54.6g10.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234