Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 688g124kcal3.9g17.2g2.8g4.8g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g938g1595kcal187.7g0g93.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 375g661kcal7.1g11.6g63.8g0g
Emmental juustoraaste valio188g732kcal54.4g0g56.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)626g250kcal6.9g45g3.1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5630g6725kcal520g147.6g439.6g27.2g
Valittu annoskoko2815g3363kcal260g73.8g219.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna1408g1681kcal130g36.9g109.9g6.8g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768