Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g853g239kcal5.1g50.7g1.7g21.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g298g1164kcal0.6g289.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 831g2853kcal84.7g582g10g29.1g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g62kcal0.6g13.6g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 469g669kcal58.6g1.4g48.1g0g
Rypsiöljy 288g2545kcal0g0g287.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g15349kcal303.6g1940.4g696.4g101.2g
Valittu annoskoko2816g7674kcal151.8g970.2g348.2g50.6g
Annoskoko puolitettuna1408g3837kcal75.9g485.1g174.1g25.3g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257