Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai552g1931kcal66.2g391.7g11.6g16.6g
Sokeri 541g2196kcal0g540.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.5g0g0g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 51g188kcal9.4g5.6g11.1g15.5g
Voi 318g2309kcal3.8g1.3g258.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)424g238kcal36.1g21.2g0.8g0g
Pätkis, 18g229g1123kcal8.3g139.8g57.3g0g
Kananmuna kuoreton 350g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Taloussuklaa, Fazer212g1093kcal8.3g118.8g63.7g11.2g
Voi 106g770kcal1.3g0.4g86.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g20855kcal356.6g2478g1051g86.8g
Valittu annoskoko2816g10428kcal178.3g1239g525.5g43.4g
Annoskoko puolitettuna1408g5214kcal89.2g619.5g262.8g21.7g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319