Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1997g5892kcal299.6g0g519.3g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g399g144kcal3.6g24.8g0.8g11.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g399g96kcal8g14.4g0.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g12263kcal622.4g78.4g1041.8g22.4g
Valittu annoskoko2816g6131kcal311.2g39.2g520.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1408g3066kcal155.6g19.6g260.5g5.6g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624