Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1051g1786kcal136.6g26.3g126.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g588g247kcal57.7g2.4g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g168g108kcal5.9g0.3g42g0g
Voi, 1 tl, 5 g210g1534kcal2.1g2.1g168.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g420g1748kcal344.6g29.4g25.2g4.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore84g21kcal0g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 21g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)252g883kcal35.3g141.2g16.9g27.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g12654kcal1164.4g418.6g757.8g64g
Valittu annoskoko2816g6327kcal582.2g209.3g378.9g32g
Annoskoko puolitettuna1408g3164kcal291.1g104.7g189.5g16g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915