Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore1602g448kcal9.6g89.7g3.2g40g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g214g598kcal40.6g0.1g47g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g400g156kcal13.2g12.4g6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g641kcal10.8g10.8g60.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu187g235kcal20.6g0.6g16.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g4157kcal189.6g227.2g266.2g80g
Valittu annoskoko2816g2078kcal94.8g113.6g133.1g40g
Annoskoko puolitettuna1408g1039kcal47.4g56.8g66.6g20g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727