Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore675g68kcal4.1g11.4g0.7g4.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g563g141kcal7.3g23.6g1.1g0g
Hunajameloni kuorittu 338g124kcal2.1g26.3g0.3g2.7g
Cantaloupe meloni338g68kcal2g13.8g0.3g3g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Viinietikka balsami51g18kcal0g0.5g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl45g396kcal0g0g45g0g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g1772kcal38.6g171.4g96.2g30.8g
Valittu annoskoko2817g886kcal19.3g85.7g48.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna1408g443kcal9.7g42.9g24.1g7.7g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552