Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 21g4.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5kcal0.2g0g0.4g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g75g38kcal1.1g5.5g1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g40g10kcal0.5g1.6g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g408kcal31.6g21g20.4g3.6g
Valittu annoskoko282g204kcal15.8g10.5g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna141g102kcal7.9g5.3g5.1g0.9g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484