Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)40g12kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.5g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g219kcal25.4g16g4.4g5.2g
Valittu annoskoko282g110kcal12.7g8g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna141g55kcal6.4g4g1.1g1.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280