Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.2kcal0.3g0.3g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g25g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g300kcal22g18.8g15.2g2g
Valittu annoskoko282g150kcal11g9.4g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna141g75kcal5.5g4.7g3.8g0.5g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177