Kasvisgratiini

Höyrytä kaalit sekä porkkana noin puolikypsäksi.

Friteeraa paprikasuikaleet kuumalla pannulla noin 3 minuuttia.

Lado kasvikset matalaan uunivuokaan, kaada kastike päälle sekä lisää päälle juustoraastetta.

Kuorruta +225c uunissa kuumaksi ja kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Maukka7
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 60g14kcal1.1g1.3g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Maito, Punainen (ingman)25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Emmental juustoraaste valio20g78kcal5.8g0g6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4g2.6kcal0.1g0g1g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.5g5.9kcal0g0.3g0.5g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen20g72kcal5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g651kcal33.6g20.2g48.4g8.2g
Valittu annoskoko282g325kcal16.8g10.1g24.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna141g163kcal8.4g5.1g12.1g2.1g
Arvot/100g100g115kcal6g3.6g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372870