Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g66g224kcal10.2g41.4g2g3.9g
Tonnikala vedessä, rainbow53g53kcal10.5g0.3g1g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g16g81kcal1g8.5g4.7g0.3g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 23g23kcal0.8g4g0.2g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g901kcal47g113.6g28.2g10.2g
Valittu annoskoko282g451kcal23.5g56.8g14.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna141g225kcal11.8g28.4g7.1g2.6g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.1g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850