Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g113g21kcal1.1g3.8g0.1g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)18g23kcal1.7g0.5g1.5g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 28g49kcal2.1g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g252kcal12.4g19.4g12.2g3.8g
Valittu annoskoko282g126kcal6.2g9.7g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna141g63kcal3.1g4.9g3.1g1g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804