Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Mozzarella light17g27kcal3.4g0.1g1.5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g56g39kcal1.1g1.9g2.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g320kcal24.2g13.6g16.6g10g
Valittu annoskoko282g160kcal12.1g6.8g8.3g5g
Annoskoko puolitettuna141g80kcal6.1g3.4g4.2g2.5g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147