Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g14g45kcal1.2g9.6g0.2g1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g14g51kcal1.1g10.7g0.3g0.5g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan21g74kcal1.8g16g0g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.9g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkoviini kuiva 49g34kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g469kcal9.8g77.4g5.4g4.8g
Valittu annoskoko283g235kcal4.9g38.7g2.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna141g117kcal2.5g19.4g1.4g1.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275