Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 106g384kcal8.6g83.8g0.6g1.8g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)58g75kcal5.8g1.7g5.2g0.3g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]58g69kcal6.9g1.2g4g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow58g58kcal4g1.7g4g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g3.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g1173kcal50.6g176.8g27.6g4.2g
Valittu annoskoko282g587kcal25.3g88.4g13.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna141g293kcal12.7g44.2g6.9g1.1g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689