Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g201kcal16.8g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, tumma 63g225kcal8.5g41.1g1.9g3.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Tomaattipyree (Felix)16g13kcal0.5g2.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g78g10kcal1.2g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g1117kcal70.6g90.6g50.2g7.6g
Valittu annoskoko283g558kcal35.3g45.3g25.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna141g279kcal17.7g22.7g12.6g1.9g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710