Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss78g22kcal1g3.8g0.2g2.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%63g69kcal1.7g1.7g6.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto21g58kcal4g0g4.6g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)52g175kcal6.3g34.2g1.2g3.6g
Tonnikala vedessä 63g65kcal14g0g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g889kcal54g79.4g39g11.8g
Valittu annoskoko282g444kcal27g39.7g19.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna141g222kcal13.5g19.9g9.8g3g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047