Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk166g176kcal13.3g28.3g1.7g21.6g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g33g299kcal0g0g33.2g0g
Viinietikka balsami33g12kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Timjami 4.2g12kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g1024kcal28.8g64g70.6g47.6g
Valittu annoskoko283g512kcal14.4g32g35.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna141g256kcal7.2g16g17.7g11.9g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329