Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 146g41kcal3.3g4.2g0.3g3.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.7g20.4g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g15g54kcal3.5g0g4.5g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g48g78kcal12.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g1002kcal40.4g12.4g86g6.4g
Valittu annoskoko283g501kcal20.2g6.2g43g3.2g
Annoskoko puolitettuna141g251kcal10.1g3.1g21.5g1.6g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096