Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 58g187kcal15.6g0g14g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g73g26kcal1g5.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g18g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g492kcal35g20.6g29.2g3.4g
Valittu annoskoko283g246kcal17.5g10.3g14.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna141g123kcal8.8g5.2g7.3g0.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929