Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 100g111kcal21.7g0g2.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola1.6g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g609kcal49.6g36.2g28.2g6.2g
Valittu annoskoko283g305kcal24.8g18.1g14.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna141g152kcal12.4g9.1g7.1g1.6g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395