TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 2.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g25g38kcal4g1g2g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g365kcal30.2g13.4g20.6g4g
Valittu annoskoko283g183kcal15.1g6.7g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna141g91kcal7.6g3.4g5.2g1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546