Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto25g83kcal6.8g0g6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 130g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g48kcal3.3g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g644kcal48g10g44.2g2.8g
Valittu annoskoko283g322kcal24g5g22.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g161kcal12g2.5g11.1g0.7g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712