Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona156g106kcal19.1g6.1g0.3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)78g148kcal3.5g12.5g9.4g0g
Karpalo, pakaste31g6.9kcal0.1g1.1g0.2g1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g16g67kcal11.9g0.5g1.7g0g
Liivate 1.6g5.5kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g668kcal71.8g40.4g23.2g2g
Valittu annoskoko283g334kcal35.9g20.2g11.6g1g
Annoskoko puolitettuna141g167kcal18g10.1g5.8g0.5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567