Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1168g1297kcal143.7g22.2g68.9g9.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 584g443kcal10.9g90.1g1.2g5.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 234g78kcal1.5g13.2g0.5g6.1g
Lanttu 334g96kcal3.3g15.4g1g6g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g3916kcal323.2g297.8g143.8g60g
Valittu annoskoko2820g1958kcal161.6g148.9g71.9g30g
Annoskoko puolitettuna1410g979kcal80.8g74.5g36g15g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201