PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss800g592kcal9.6g144g2.4g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g800g160kcal12.8g22.4g1.6g0g
Rypsiöljy Eldorado20g166kcal0g0g18.4g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)400g800kcal56g48g44g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g800g480kcal7.2g41.6g32g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g4395kcal171.2g512g196.8g4.8g
Valittu annoskoko2820g2198kcal85.6g256g98.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna1410g1099kcal42.8g128g49.2g1.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372