Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)100g221kcal13.1g0.5g18.6g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]702g772kcal103.1g7g35.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g501g170kcal1g35.6g1.5g9g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )301g150kcal1.8g36.1g0.6g2.1g
Oltermanni, perinteinen200g722kcal50.1g0g58.1g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 200g149kcal1.5g31.1g0.8g2.2g
Makaroni, pasta 441g1443kcal44.9g292.8g4.9g14.8g
Rypsiöljy 321g2836kcal0g0g320.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g13315kcal431g902.4g880.6g56.2g
Valittu annoskoko2820g6657kcal215.5g451.2g440.3g28.1g
Annoskoko puolitettuna1410g3329kcal107.8g225.6g220.2g14.1g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607