Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 167g379kcal8.4g29.2g23.5g9.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 167g330kcal2.3g3g33.3g7.3g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g37g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1100g3774kcal112.1g770g13.2g38.5g
Kauralese 167g600kcal30g76g12.8g29.2g
Vehnälese 67g152kcal8.9g10.3g3g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g11975kcal323.4g1857g305g219.4g
Valittu annoskoko2820g5988kcal161.7g928.5g152.5g109.7g
Annoskoko puolitettuna1410g2994kcal80.9g464.3g76.3g54.9g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369