Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 450g149kcal0g2.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g1125g108kcal6.7g15.7g1.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1200g720kcal40.8g54g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5646g2095kcal98.4g174.8g86.4g0.8g
Valittu annoskoko2823g1048kcal49.2g87.4g43.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna1412g524kcal24.6g43.7g21.6g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712