Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Purjosipuli 110g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g400g212kcal22.8g21.2g3.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton150g270kcal6.7g8.2g22.5g6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5648g2524kcal99.8g350g66.2g37.4g
Valittu annoskoko2824g1262kcal49.9g175g33.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna1412g631kcal25g87.5g16.6g9.4g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035