Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 901g970kcal76g126.2g3.2g63.1g
Persilja 113g31kcal1.6g1.2g0.2g9g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g2892kcal183.4g302.2g66.4g171.2g
Valittu annoskoko2826g1446kcal91.7g151.1g33.2g85.6g
Annoskoko puolitettuna1413g723kcal45.9g75.6g16.6g42.8g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.3g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910