Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1203g2663kcal210.4g0g204.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly301g430kcal45.1g27.1g16.5g165.4g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä767g843kcal59.8g138g3.8g61.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl60g499kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g10286kcal754.6g333.2g671.2g453.4g
Valittu annoskoko2826g5143kcal377.3g166.6g335.6g226.7g
Annoskoko puolitettuna1413g2571kcal188.7g83.3g167.8g113.4g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540