Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g38g138kcal17.3g15.3g2.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1046g3661kcal125.5g742.7g22g31.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g697g1255kcal104.6g146.5g30g306.9g
Rypsiöljy rainbow174g1569kcal0g0g174.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 872g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g13248kcal494.8g1809g457.4g676.6g
Valittu annoskoko2828g6624kcal247.4g904.5g228.7g338.3g
Annoskoko puolitettuna1414g3312kcal123.7g452.3g114.4g169.2g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330