Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1405g2333kcal267g0g140.5g0g
Sipuli (kuorittu)176g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 703g451kcal22.5g33.9g24.6g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)351g443kcal38.6g1.1g31.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%176g492kcal50.9g4.4g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g7530kcal762.6g95.6g454g6.2g
Valittu annoskoko2828g3765kcal381.3g47.8g227g3.1g
Annoskoko puolitettuna1414g1883kcal190.7g23.9g113.5g1.6g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722