Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g233g745kcal41.9g105.4g17.9g38.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1164g4073kcal162.9g744.8g36.1g64g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g233g722kcal39.6g125.7g6.7g30.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1164g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl23g210kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g11498kcal488.8g1951.8g168g265.4g
Valittu annoskoko2828g5749kcal244.4g975.9g84g132.7g
Annoskoko puolitettuna1414g2875kcal122.2g488g42g66.4g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910