Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g283kcal0g0g31.5g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 932g723kcal163.7g0g6.5g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g466g746kcal83.9g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g3996kcal514.6g83.2g173g40.8g
Valittu annoskoko2828g1998kcal257.3g41.6g86.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna1414g999kcal128.7g20.8g43.3g10.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895